Tigerrejer på spyd

Tigerrejer på spyd

30 min
Grillede tigerrejer på spyd - nemt og delikat. Når sommeren i Danmark melder sin ankomst, tænder vi for grillen. Og der er efterhånden ikke det, vi ikke griller. Her er nogle super simple, men super lækre tigerrejer på spyd. Tigerrejer på spyd gør det godt både som forret og som en lille snack. Du kan selvfølgelig også servere grillede tigerrejer som en del af en større grillbuffet.
https://www.arla.dk/opskrifter/tigerrejer-pa-spyd/

Sådan gør du

TIgerrejer på spyd
  • Vend olivenolie, chili og hvidløg sammen i en skål.
  • Tilsæt rejerne og lad dem marinere tildækket i ca. 15 min. i køleskabet.
  • Lad en grill eller grillpande blive godt varm.
  • Kom rejerne på spyd og grill dem i ca. 2 min. på hver side.
  • Tag dem af grillen og drys dem med citronskal og salt.
  • Pynt med basilikum og server straks.

Hvis du har lyst til en mere asiatisk version af tigerrejer på spyd, så prøv at skifte ⅓ af olien ud med sesamolie, tilsæt 2 tsk fintrevet frisk ingefær og pynt med koriander istedet for basilikum.

Energiindhold for hele retten:

2471 kJ / 591 kcal

Næringsindhold pr. 100g

700 kJ / 167 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 35 % 14,4 g
Kulhydrat: 1,6 % 0,7 g
Fedt: 63,4 % 12 g
Mere inspiration

Flere lækre spyd til grillen - her med kylling.

Kyllingespyd
30 min
Kyllingespyd
(24)

Ingredienser

Tigerrejer på spyd
3 spsk Olivenolie
1 tsk Finthakket rød chilipeber
2 Finthakkede fed hvidløg
20 Rå tigerrejer (ca. 300 g)
4 Bambusspyd - ca. 20 cm lange
1 tsk Revet citronskal (usprøjtet)
½ tsk Flagesalt
Pynt
Frisk basilikum