Sursød nudelsalat og sprøde tigerrejer
30 min
•
&format=webp)
Et godt alternativ til china-boxen....du kan selv nemt trylle en velsmagende nudelret frem med gulerødder og peberfrugter. Tigerrejerne vendes i rasp og revet ost og bliver sprøde i ovnen.
Ingredienser
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
6
Gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 250 g)
|
|
1
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 125 g)
|
Sprøde tigerrejer
1
Æg
|
|
---|---|
4 spsk
Rasp
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Tandoorikrydderi
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
225 g
Pillede rå tigerrejer
|
Tilbehør
Ketjap manis
|
|
---|---|
Sød chilisauce
|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Sprøde tigerrejer
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9242 kJ / 2209 kcal
Næringsindhold pr. 100g
493 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 20 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 62,1 % | 18 g |
Fedt: | 17,9 % | 2,4 g |
