Risotto med tigerrejer
45 min
•
![Risotto med tigerrejer](https://images.arla.com/recordid/ea036606100b46079934abad0090ce4b/risotto-med-tigerrejer.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop&crop=(381,0,0,0))
Prøv denne lækre opskrift på risotto med tigerrejer, som både er nem og overskuelig. Glæd dig til at sætte tænderne i de sprødstegte tigerrejer og den cremede risotto.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt i korte strimler
|
|
2
Gulerødder i tynde, korte stave
|
|
1
Grofthakket rødløg
|
|
2 dl
Risottoris
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
16
Rå tigerrejer med halevifte
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
Både af citroner (usprøjtede)
|
---|
Sådan gør du
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7375 kJ / 1763 kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 24,7 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 10,1 g |
Fedt: | 40,2 % | 5,3 g |
![https://www.arla.dk/opskrifter/risotto-med-tigerrejer/](/opskrifter/risotto-med-tigerrejer/qrcode.png)