Grønkålsrisotto

Grønkålsrisotto

30 min Hovedret
Risotto er en fryd for ganen - og grønkål en fryd for øjet. Og når dette samles i grønkålsrisotto, er der ikke et øje tørt. Den klassiske italienske ret er for alvor landet og har fået fodfæste i Danmark. Det bliver tydeligt, når risotto bliver tilberedt med så gode danske råvarer som grønkål og hasselnødder. Denne grønkålsrisotto er dansk på den italienske måde.
Mere inspiration

Lyst til flere fusioner mellem italienske klassikere og danske råvarer?

Velbekomme!
Tips

Hak din grønkål helt fint på maskine. De 2 dl grøntsagsbouillon der tilsættes sammen med løgene, kan erstattes af hvidvin.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9002 kJ / 2152 kcal

Næringsindhold pr. 100g

392 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 16,6 % 3,8 g
Kulhydrat: 47,3 % 10,9 g
Fedt: 36,1 % 3,8 g

Ingredienser