Grønkålsrisotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Risottoen er en fryd for øjet - og så er grønkål jo supersundt!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene i bouillonen i ca. 50 min. - eller til de er møre. Skær den friske grønkål i små stykker og porrerne i ringe. Svits grøntsagerne i smør i ca. 2 min. i en stor pande og kom fløden i. Krydr med salt og lad simre i ca. 10 min. Bland grøntsager og ost med de kogte ris.

Drys nødderne over retten og server sammen med salat og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: