Hak din grønkål helt fint på maskine. De 2 dl grøntsagsbouillon der tilsættes sammen med løgene, kan erstattes af hvidvin.
8049 kJ / 1924 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,4 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 34,5 % | 3,3 g |
240 g
Risottoris
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Finthakket grønkål
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 350 g)
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
40 g
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
---|