Hak din grønkål helt fint på maskine. De 2 dl grøntsagsbouillon der tilsættes sammen med løgene, kan erstattes af hvidvin.
8025 kJ / 1918 kcal
408 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 11,8 g |
Fedt: | 34,5 % | 3,8 g |
3 dl
Risottoris (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Finthakket grønkål
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 350 g)
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
40 g
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
---|