Grønkålsrisotto

30 min Hovedret

Risotto er en fryd for ganen - og grønkål en fryd for øjet. Og når dette samles i grønkålsrisotto, er der ikke et øje tørt. Den klassiske italienske ret er for alvor landet og har fået fodfæste i Danmark. Det bliver tydeligt, når risotto bliver tilberedt med så gode danske råvarer som grønkål og hasselnødder. Denne grønkålsrisotto er dansk på den italienske måde.

Grønkålsrisotto
Mere inspiration

Lyst til flere fusioner mellem italienske klassikere og danske råvarer?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9721 kJ / 2323 kcal

Næringsindhold pr. 100g

473 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 15,5 % 4,3 g
Kulhydrat: 43,7 % 12,2 g
Fedt: 34,9 % 4,5 g
Alkohol: 5,9 % 1 g
Tip

Hak din grønkål helt fint på maskine.

Ingredienser