Risotto er en fryd for ganen - og grønkål en fryd for øjet. Og når dette samles i grønkålsrisotto, er der ikke et øje tørt. Den klassiske italienske ret er for alvor landet og har fået fodfæste i Danmark. Det bliver tydeligt, når risotto bliver tilberedt med så gode danske råvarer som grønkål og hasselnødder. Denne grønkålsrisotto er dansk på den italienske måde.
Lyst til flere fusioner mellem italienske klassikere og danske råvarer?
9721 kJ / 2323 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 15,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 12,2 g |
Fedt: | 34,9 % | 4,5 g |
Alkohol: | 5,9 % | 1 g |
Hak din grønkål helt fint på maskine.