Pasta med grønkålspesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret pasta, fx pastapenne
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 200 g bacontern

Grønkålspesto

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor gryde og kog pastaen i ca. 8 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag 2 dl pastavand fra og gem det. Hæld derefter pastaen til afdrypning i et dørslag.

Steg imens bacontern - først ca. 6 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 5 min. - til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Grønkålspesto

Kom 100 g af osten i en blender sammen med grønkål, solsikkekerner, olie, hvidløg, sukker og salt. Blend til en jævn pesto. Tilsæt pastavand lidt af gangen til den ønskede konsistens.

Vend den lune pasta sammen med grønkålspesto og resten af osten. Drys med bacon og server med groft brød.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag