16444 kJ / 3930 kcal
965 kJ / 231 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,9 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 20,8 g |
Fedt: | 48,5 % | 12,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret pasta, fx pastapenne
|
300 g |
---|---|
Vand
|
2½ liter |
Groft salt
|
2½ tsk |
Bacontern
|
200 g |
---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
---|---|
Grønkålsblade
|
75 g |
Ristede solsikkekerner
|
1 dl |
Olivenolie
|
1 dl |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Groft brød
|
240 g |
---|