16031 kJ / 3832 kcal
954 kJ / 228 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,6 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 21,1 g |
Fedt: | 47,9 % | 12,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
300 g
Tørret pasta, fx pastapenne
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
200 g
Bacontern
|
---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
75 g
Grønkålsblade
|
|
1 dl
Ristede solsikkekerner
|
|
1 dl
Olivenolie
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Groft brød
|
---|