Pasta med grønkålspesto - Opskrifter - Arla

Pasta med grønkålspesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret pasta, fx pastapenne
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 200 g bacontern

Grønkålspesto

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor gryde og kog pastaen i ca. 8 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag 2 dl pastavand fra og gem det. Hæld derefter pastaen til afdrypning i et dørslag.

Steg imens bacontern - først ca. 6 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 5 min. - til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Grønkålspesto

Kom 100 g af osten i en blender sammen med grønkål, solsikkekerner, olie, hvidløg, sukker og salt. Blend til en jævn pesto. Tilsæt pastavand lidt af gangen til den ønskede konsistens.

Vend den lune pasta sammen med grønkålspesto og resten af osten. Drys med bacon og server med groft brød.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: