Pasta med kål og gulerødder

Pasta med kål og gulerødder

30 min Hovedret

Pasta med kål og gulerødder er en rigtig vitaminbombe - skøn at spise i de kolde måneder. Pasta med kål og gulerødder er en pasta-vegetarret, som ud over grøntsagerne får smag og lækkerhed fra fløde, citron og mandler. Server pasta med kål og gulerødder, når du har lyst til pasta, som nok er lidt anderledes end den du ellers ofte får.

Mere inspiration

Har du palmekål tilovers?

Velbekomme!
Tip

I stedet for den friske palmekål eller grønkål kan du bruge 300 g frossen hakket grønkål.

Serveringsforslag

Du kan servere stegte svampe, kogte kålpølser, stegte koteletter eller et drys revet ost til pastaen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10693 kJ / 2556 kcal

Næringsindhold pr. 100g

464 kJ / 111 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 16,4 % 4,5 g
Kulhydrat: 60,1 % 16,4 g
Fedt: 23,5 % 3 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser