I stedet for den friske palmekål eller grønkål kan du bruge 300 g frossen hakket grønkål.
Du kan servere stegte svampe, kogte kålpølser, stegte koteletter eller et drys revet ost til pastaen.
10419 kJ / 2490 kcal
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 15,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 16,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
650 g
Friske palmekålsblade eller grønkål
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx linguine
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Hakkede, ristede, smuttede mandler
|
|
---|---|
2
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|