I stedet for den friske palmekål eller grønkål kan du bruge 300 g frossen hakket grønkål.
Du kan servere stegte svampe, kogte kålpølser, stegte koteletter eller et drys revet ost til pastaen.
10410 kJ / 2488 kcal
483 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 15,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 16,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,4 g |
Har du palmekål tilovers?
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Friske palmekålsblade eller grønkål
|
650 g |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret pasta, fx linguine
|
400 g |
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Hakkede, ristede, smuttede mandler
|
50 g |
---|---|
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
2 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |