6444 kJ / 1540 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 23,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 8,9 g |
Fedt: | 29,4 % | 2,5 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Skyllede tørrede belugalinser
|
250 g |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Renset stort blomkål (ca. 600 g)
|
1 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Grøn karrypasta
|
3 spsk |
Små fed hvidløg i skiver
|
3 |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Cherrytomater i halve
|
250 g |
200 g | |
Blade af bredbladet persille
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Ristet naanbrød
|
250 g |
---|