Kulørt linsesalat
30 min

Kulørt linsesalat

Der frugt og grønt i mange farver og selvfølgelig linser i denne fyldige salat, der for hver mundfuld giver masser af forskellige smagsindtryk.
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kulørt linsesalat

Der frugt og grønt i mange farver og selvfølgelig linser i denne fyldige salat, der for hver mundfuld giver masser af forskellige smagsindtryk.

Antal portioner
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g belugalinser
  • ¼ renset blomkål
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 gul peberfrugt i små tern
  • 1 rødløg i små tern
  • 100 g ærter
  • 1 kantalupmelon i små tern
  • 50 g grofthakkede mandler
  • 5 spsk medium salsa - krydret tomatsauce
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 260 g ristede grove naanbrød

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Hæld linserne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af.

Skær blomkålsstilken i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Bland blomkål, linser og resten af ingredienserne godt sammen og smag linsesalaten til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
Print