Kulørt linsesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Der frugt og grønt i mange farver og selvfølgelig linser i denne fyldige salat, der for hver mundfuld giver masser af forskellige smagsindtryk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g belugalinser
  • ¼ renset blomkål
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 gul peberfrugt i små tern
  • 1 rødløg i små tern
  • 100 g ærter
  • 1 kantalupmelon i små tern
  • 50 g grofthakkede mandler
  • 5 spsk medium salsa - krydret tomatsauce
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 260 g ristede groft naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Hæld linserne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af.

Skær blomkålsstilken i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Bland blomkål, linser og resten af ingredienserne godt sammen og smag linsesalaten til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: