Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

Hurtig, nem, sund og let... Dejligt når aftensmaden skal på bordet i en fart.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Hurtig, nem, sund og let... Dejligt når aftensmaden skal på bordet i en fart.

Antal portioner
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 15 g smør
  • ½ tsk citronpeber
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 300 g frosne ekstrafine ærter
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 dl hakkede friske dildkviste
  • 10 g smør
  • 1 tsk citronpeber

Pynt

  • friske dildkviste

Fremgangsmåde:

Bland hytteost med dild, løg og hvidløg og stil den på køl.

Form oksekødet til 4 hakkebøffer. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter 6-8 min. - vend af til. Drys bøfferne med citronpeber, tag dem op og hold bøfferne varme.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Kom ærterne i kogevandet og lad derefter spaghetti og ærter dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden sammen med spidskål, dild, smør og citronpeber. Varm hurtigt blandingen igennem og fordel den i 4 varme dybe tallerkener. Anret hytteostblandingen og bøffer på toppen af spaghettien, pynt med dild og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %
Print