Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

30 min
Hurtig, nem, velsmagende og let... Dejligt når aftensmaden skal på bordet i en fart.

Sådan gør du

  • Bland hytteost med dild, løg og hvidløg og stil den på køl.
Bøffer
  • Form oksekødet til 4 hakkebøffer.
  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter 6-8 min. - vend af til.
  • Drys bøfferne med citronpeber, tag dem op og hold bøfferne varme.
Spaghetti med grøntsager
  • Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød.
  • Kom ærterne i kogevandet og lad derefter spaghetti og ærter dryppe af i et dørslag.
  • Kom det tilbage i gryden sammen med spidskål, dild, smør og citronpeber.
  • Varm hurtigt blandingen igennem og fordel den i 4 varme dybe tallerkener.
  • Anret hytteostblandingen og bøffer på toppen af spaghettien, pynt med dild og server straks.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9215 kJ / 2202 kcal

Næringsindhold pr. 100g

217 kJ / 52 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 32,6 % 4,2 g
Kulhydrat: 44,6 % 5,7 g
Fedt: 22,8 % 1,3 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

200 g
Fintklippede friske dildkviste
1 spsk
Finthakket zittauerløg
3 spsk
Lille knust fed hvidløg
1
Bøffer
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
400 g
Smør
15 g
Citronpeber
½ tsk
Spaghetti med grøntsager
Vand
2¼ liter
Groft salt
2¼ tsk
Tørret fuldkornsspaghetti
300 g
Frosne ekstrafine ærter
300 g
Fintsnittet spidskål
300 g
Hakkede friske dildkviste
1 dl
Smør
10 g
Citronpeber
1 tsk
Pynt
Friske dildkviste