8886 kJ / 2124 kcal
210 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 32,6 % | 4 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 5,7 g |
Fedt: | 21,2 % | 1,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
3 spsk
Finthakket løg
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
2¼ liter
Vand
|
|
---|---|
2¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
300 g
Frosne ærter
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1 dl
Hakket frisk dild
|
|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
Dildkviste
|
---|