9215 kJ / 2202 kcal
217 kJ / 52 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 32,6 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 5,7 g |
Fedt: | 22,8 % | 1,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
200 g | |
Fintklippede friske dildkviste
|
1 spsk |
Finthakket zittauerløg
|
3 spsk |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Smør
|
15 g |
Citronpeber
|
½ tsk |
Vand
|
2¼ liter |
---|---|
Groft salt
|
2¼ tsk |
Tørret fuldkornsspaghetti
|
300 g |
Frosne ekstrafine ærter
|
300 g |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
Hakkede friske dildkviste
|
1 dl |
Smør
|
10 g |
Citronpeber
|
1 tsk |
Friske dildkviste
|
---|