Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum

Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (35 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum

Nøglehulsmærket opskrift

Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.

Antal portioner

Flanksteak

  • 25 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2¼ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 500 g cocktailtomater
  • 75 g kapers - uden lage
  • 2 tsk Sambal oelek
  • 1 tsk sukker

Pynt

  • friske basilikumblade eller ramsløgsblade

Fremgangsmåde:

Flanksteak

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved jævn varme i 12-15 min. afhængig af tykkelsen - vend af og til. Tag flanksteaken op og hold den varm.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i en sigte. Kom tomater, kapers, sambal oelek og sukker i den store gryde og kog blandingen i ca. 2 min.

Skær flanksteaken i tynde skiver. Bland den afdryppede pasta med basilikumbladene og kom den i en stor varm skål. Fordel den varme tomatblanding, flanksteak og hytteost på spaghettien. Pynt med basilikumblade og server straks.

Tip

Du kan udelade sukkeret, hvis tomaterne er solmodne og søde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,2 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 24 %
Print