Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
  • Arla
  • Opskrifter
  • Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum

Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum

30 min
Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.

Sådan gør du

Flanksteak
  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved jævn varme i 12-15 min. afhængig af tykkelsen - vend af og til. Tag flanksteaken op og hold den varm.
  • Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i en sigte. Kom tomater, kapers, sambal oelek og sukker i den store gryde og kog blandingen i ca. 2 min.
  • Skær flanksteaken i tynde skiver. Bland den afdryppede pasta med basilikumbladene og kom den i en stor varm skål. Fordel den varme tomatblanding, flanksteak og hytteost på spaghettien. Pynt med basilikumblade og server straks.
Tip
  • Du kan udelade sukkeret, hvis tomaterne er solmodne og søde.
Energiindhold for hele retten:

7775 kJ / 1858 kcal

Næringsindhold pr. 100g

416 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 29,7 % 7,3 g
Kulhydrat: 47,2 % 11,6 g
Fedt: 23,1 % 2,6 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Flanksteak
25 g Smør
1 Flanksteak
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2½ liter Vand
2½ tsk Groft salt
300 g Tørret fuldkornsspaghetti
500 g Cocktailtomater
75 g Kapers - uden lage
2 tsk Sambal oelek
1 tsk Sukker
50 g Grofthakkede basilikumblade eller ramsløgsblade
200 g Hytteost