Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
30 min
•
&format=webp)
Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.
Ingredienser
Flanksteak
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
500 g
Cocktailtomater
|
|
75 g
Kapers - uden lage
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
1 tsk
Sukker
|
50 g
Grofthakkede basilikumblade eller ramsløgsblade
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Flanksteak
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7779 kJ / 1859 kcal
Næringsindhold pr. 100g
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 29,7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 11 g |
Fedt: | 23,2 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
