One pot pasta med chorizo

One pot pasta med chorizo

30 min
One pot pasta med chorizo - og desuden med masser af grønt smager himmelsk! I en one pot kommer du alt i en gryde på samme tid - nemmere bliver det vist ikke! Denne opskrift på en hurtig one pot pasta med chorizo er et hit for både børn og voksne - både når one pot'en skal tilberedes, spises - og der skal vaskes op bagefter.

Sådan gør du

One pot pasta med chorizo
  • Hæld de hakkede tomater i en mellemstor gryde og tilsæt squash, rødløg, persille, mozzarella, chorizo, salt og peber. Hæld bouillon ved og bring retten i kog.
  • Stik spaghettien ned i gryden og lad retten koge ved jævn varme - pres spaghettien ned efterhånden som den bliver blød.
  • Lad retten koge, stadig ved jævn varme og under låg, i ca. 10 min. - til spaghettien er al dente. Rør af og til i gryden.
  • Fordel resten af mozzarellaen herpå, pynt med persille og server straks direkte fra gryden.

Du kan forberede one pot'en i god tid. Vent blot med at tilsætte spaghetti og tænde for gryden indtil 15 min. før du ønsker at spise.

Energiindhold for hele retten:

9216 kJ / 2203 kcal

Næringsindhold pr. 100g

445 kJ / 106 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 19,1 % 5 g
Kulhydrat: 54,3 % 14,2 g
Fedt: 26,6 % 3,2 g
Mere inspiration

Lyst til flere one pots? Her en opskrift med kylling og nudler.

Relateret video
One pot pasta med chorizo

Ingredienser

One pot pasta med chorizo
1 dåse Hakkede tomater (ca. 400 g)
1 Groftrevet grøn squash (ca. 350 g)
1 Rødløg i både (ca. 100 g)
1 dl Hakket bredbladet persille
100 g Mozzarellaost i tern
100 g Krydret pølse i små skiver, fx chorizo
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
6 dl Grøntsagsbouillon
350 g Tørret spaghetti
50 g Mozzarellaost i tern
Pynt
Bredbladet persille