One pot med laks og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

One pot med laks og spinat - en dejlig nem fiskeret, som de fleste vil synes om. One pots er nemme og hurtige at tilberede - tag evt. børnene med i køkkenet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g haricots verts i mindre stykker
  • 175 g skyllede spinatblade
  • 400 g fersk laks uden skind - i små tern (ca. 2 x 2 cm)

Topping

  • 1 rødt æble i tern (ca. 125 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 25 g fintstrimlede spinatblade
  • 25 g ristede og saltede cashewnødder

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bouillon, mornay sauce, pasta, citronskal, citronpeber og salt i en stor tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog det ved svag til jævn varme, under låg i ca. 16 min. - rør af og til.

Tilsæt efter ca. 12 min. bønner og lethakket spinat og vend godt rundt. Læg laksen på toppen og kog videre i ca. 4 min. - vend laksen rundt i retten efter ca. 2 min. og lad det koge videre, stadig med låg.

Topping

Vend imens æbler og citronsaft sammen med spinaten. Anret og server one pot straks - toppet med æble, spinat og drysset med cashewnødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag