Tilberedningstid på en hel side laks: 10 min. ved 225° - varmluft. Sluk for ovnen og lad den stå ved eftervarmen i yderligere 10 min. Tjek laksen på samme på som laksestykkerne.
15638 kJ / 3738 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 39,7 % | 18,2 g |
Kulhydrat: | 2,3 % | 1 g |
Fedt: | 58 % | 12,2 g |
600 g
Fersk laks i fire stykker
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter, fx basilikum og persille
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
6 skiver
Citroner (usprøjtede)
|
600 g
Fersk laks i fire stykker
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Brun farin
|
|
2 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Røget paprika
|
|
1 tsk
Hvidløgspulver
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
600 g
Fersk laks i fire stykker
|
|
---|---|
1 spsk
Sesamolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Teriyakisauce
|
|
1 spsk
Østerssauce
|
|
2 tsk
Stærk chilisauce
|
|
2 spsk
Sesamfrø
|