Laks i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(60 vurderinger)

30 min

Laks i ovn er en favorit både til hverdag og fest. Denne laks i ovn har fået godt selskab af en cremet pastaret med chili. Men tilbehøret til laks i ovn kan varieres i det uendelige.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Laks i ovn

  • 4 laksefileter (ca. 500 g)
  • ¼ tsk groft salt

Chilipasta

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laks i ovn

Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad. Drys med salt og steg laksen midt i ovnen.

Chilipasta

Bring imens vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Tag 2 dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Fjern kernerne fra chilien og hak den groft. Kom pastaen tilbage i gryden og tilsæt flødefraiche, chili og 1 dl af pastavandet. Bring det i kog og tilsæt spinat, dild og salt. Kog det i ca. 2 min. og smag til. Tilsæt evt. resten af pastavandet. Server sammen med laks.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 56 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag