Poke bowl

Poke bowl

15 min
Poke bowl med laks, avocado, lilla spidskål og edamamebønner. Varier din poke bowl alt efter, hvad du har af grøntsager i køleskabet. Denne poke bowl er nem og hurtig at lave og smager skønt med hytteost og masser af grønt!

Sådan gør du

Poke bowl
  • Anret laks, ris, spidskål, avocado, hytteost, bønner, forårsløg, limefrugt og chili i 2 skåle.
  • Pynt med sesamfrø og mynte og server.
Velbekomme!
Variation

Du kan eventuelt erstatte laks med andre typer fisk og skalddyr, eventuelt tun eller rejer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4898 kJ / 1171 kcal

Næringsindhold pr. 100g

521 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 26,3 % 8,1 g
Kulhydrat: 48,5 % 14,9 g
Fedt: 25,2 % 3,5 g
Relateret video
Sådan laver du en Poke bowl

Ingredienser

Poke bowl
Røget laks i strimler
100 g
Kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 80 g rå ris)
150 g
Fintstrimlet lilla spidskål
175 g
Avocado i skiver (ca. 125 g)
1
250 g
Edamamebønner
75 g
Forårsløg i ringe (ca. 50 g)
½ bundt
Limefrugt i både
1
Renset rød chilipeber i tynde ringe
1
Pynt
Sorte sesamfrø
Friske mynteblade