Poke bowl

Poke bowl

15 min
Poke bowl med laks, avocado, lilla spidskål og edamamebønner. Varier din poke bowl alt efter, hvad du har af grøntsager i køleskabet. Denne poke bowl er nem og hurtig at lave og smager skønt med hytteost og masser af grønt!

Sådan gør du

Poke bowl
  • Anret laks, ris, spidskål, avocado, hytteost, bønner, forårsløg, limefrugt og chili i 2 skåle.
  • Pynt med sesamfrø og mynte og server.

Du kan eventuelt erstatte laks med andre typer fisk og skalddyr, eventuelt tun eller rejer.

Energiindhold for hele retten:

4920 kJ / 1176 kcal

Næringsindhold pr. 100g

523 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 27,1 % 8,3 g
Kulhydrat: 47,9 % 14,7 g
Fedt: 25 % 3,5 g
Relateret video
Sådan laver du en Poke bowl

Ingredienser

Poke bowl
100 g Røget laks i strimler
150 g Kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 80 g rå ris)
175 g Fintstrimlet lilla spidskål
1 Avocado i skiver (ca. 125 g)
250 g Hytteost
75 g Edamamebønner
½ bundt Forårsløg i ringe (ca. 50 g)
1 Limefrugt i både
1 Renset rød chilipeber i tynde ringe
Pynt
Sorte sesamfrø
Mynteblade
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk