Lav dobbelt portion og brug resterne til madpakken dagen efter.
Du kan fint bruge flere eller andre grøntsager i bowl, fx blomkål, broccoli eller tomater alt efter sæson.
7414 kJ / 1772 kcal
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 28,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 27 % | 5,4 g |
Fedt: | 44,9 % | 4,1 g |
En super lækker hverdagsret med quinoa, bagte grøntsager og de bedste kyllingedeller.
300 g
Gulerødder i grove stykker
|
|
---|---|
300 g
Rensede rosenkål
|
|
2
Rødløg i grove stykker
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
2 dl
Quinoa
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Palmekålsblade i grove stykker
|
300 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Hytteost
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Rasp
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
20 g
Smør - til stegning
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Honning
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
1 dl
Hakket persille
|
---|