Vil du lave en vegetarversion af Mexi bowlen, kan du skifte kyllingen ud med stegte butterbeans. Skyl og tør butterbeans godt (2 dåser). Lad ca 1½ spsk rapsolie blive varm i en pande. Tilsæt de afdryppede og tørrede bønner og rist dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Tag panden af varme og vend bønnerne med ½ tsk groft salt og evt. et par dl hakkede krydderurter.
9372 kJ / 2240 kcal
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 28,7 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 46 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,1 g |
Rød quinoa (ca. 1 dl)
|
80 g |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Kyllingeinderfileter
|
350 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Små tortillaer
|
8 |
---|---|
Vand
|
|
Flagesalt
|
1 tsk |
Små blommetomater i halve
|
400 g |
---|---|
Mangofrugt i skiver (ca. 250 g)
|
1 |
Grønne peberfrugter i strimler (ca. 250 g)
|
2 |
Cheasy® cheddar i tern
|
150 g |
Sød chilisauce eller 2 spsk stærk
|
1 dl |
Limefrugter i både
|
2 |