Mexi bowl med kylling og quinoa

Mexi bowl med kylling og quinoa

30 min Hovedret
En lækker mexi bowl med lidt af det hele - kylling, quinoa, mango, grønt, chili, lime, cheddar ost og ikke mindst hjemmelavede, sprøde tortillas .
Velbekomme!
Tip

Vil du lave en vegetarversion af Mexi bowlen, kan du skifte kyllingen ud med stegte butterbeans. Skyl og tør butterbeans godt (2 dåser). Lad ca 1½ spsk rapsolie blive varm i en pande. Tilsæt de afdryppede og tørrede bønner og rist dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Tag panden af varme og vend bønnerne med ½ tsk groft salt og evt. et par dl hakkede krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9370 kJ / 2239 kcal

Næringsindhold pr. 100g

455 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 27,4 % 7,3 g
Kulhydrat: 47,1 % 12,6 g
Fedt: 25,5 % 3,1 g

Ingredienser