Vil du lave en vegetarversion af Mexi bowlen, kan du skifte kyllingen ud med stegte butterbeans. Skyl og tør butterbeans godt (2 dåser). Lad ca 1½ spsk rapsolie blive varm i en pande. Tilsæt de afdryppede og tørrede bønner og rist dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Tag panden af varme og vend bønnerne med ½ tsk groft salt og evt. et par dl hakkede krydderurter.
9971 kJ / 2383 kcal
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 26,2 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 12,2 g |
Fedt: | 31,1 % | 4,1 g |
80 g
Rød quinoa (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
350 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
8
Små tortillaer
|
|
---|---|
Vand
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
400 g
Små blommetomater i halve
|
|
---|---|
1
Mangofrugt i skiver (ca. 250 g)
|
|
2
Grønne peberfrugter i strimler (ca. 250 g)
|
|
150 g
Cheddarost i tern
|
|
1 dl
Sød chilisauce eller 2 spsk stærk
|
|
2
Limefrugter i både
|