Hvis du ikke kan få friske majskolber, kan du bruge majs fra en dåse eller bagt sød kartoffel. Begge dele giver sødme til retten.
8174 kJ / 1954 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 10,5 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 14,1 g |
Fedt: | 32,4 % | 3,7 g |
Agurk i små tern (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Fintsnittet lilla spidskål
|
150 g |
Afdryppede sorte bønner (ca. 100 g)
|
½ dåse |
Eddike
|
3 spsk |
---|---|
Honning
|
2½ spsk |
Små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
2 |
Bøftomater i tern (ca. 400 g)
|
2 |
Finthakkede friske mynteblade
|
1 dl |
Små avocadoer
|
2 |
---|---|
½ dl | |
Små fintsnittede fed hvidløg
|
3 |
Groft salt
|
½ tsk |
Brune eller hvide løse ris, parboiled - koges
|
160 g |
---|---|
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
1 |
Tortillachips med salt
|
50 g |
Kogt majskolbe skåret i sammenhægende skiver (ca. 75 g)
|
1 |
Frisk koriander
|
1 dl |
Finthakket rød chilipeber
|
1 |
½ dl |