Mexi bowl vegi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Denne vegetariske udgave af mexi bowlen er fyldt med sprøde farvestrålende grøntsager, knasende majschips, lækker marinade, smagfulde krydderuter og syrlig fraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Spidskålssalat

  • 1 agurk i små tern (ca. 250 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • ½ dåse afdryppede sorte bønner (ca. 100 g)

Tomatsalsa

  • 3 spsk eddike
  • 2½ spsk honning
  • 2 små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 2 bøftomater i tern (ca. 400 g)
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade

Guacamole

  • 160 g brune eller hvide løse ris, parboiled - koges
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 50 g tortillachips med salt
  • 1 kogt majskolbe skåret i sammenhægende skiver (ca. 75 g)
  • 1 dl friske korianderblade
  • 1 finthakket rød chilipeber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Spidskålssalat

Vend agurk og salt sammen i en skål, og stil det tildækket på køl i ca. 15 min. Vend det herefter sammen med spidskål og bønner.

Tomatsalsa

Bring eddike og honning i kog i en lille gryde. Tilsæt løg og lad det koge ved jævn varme i ca. 5 min. Lad det køle af og vend det sammen med tomater og mynte.

Guacamole

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og mos det. Tilsæt fraiche, hvidløg og salt, rør det sammen og smag til.

Vend den kogte ris sammen med peberfrugten og anret sammen med spidskål, tomatsalsa, guacamole og de øvrige ingredienser i 4 skåle og server med fraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag