Chili sin carne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(102 vurderinger)

30 min

Der er ingen kød i denne chiliret – derfor hedder den ”sin carne” (spansk: uden kød). Retten toppes med hytteost, der både giver frisk modspil og ekstra protein.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 hakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 aubergine i små tern (ca. 300 g)
  • 2 dåser bønne-mix (ca. 800 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • 2 dl vand
  • 1 rød peberfrugt i store tern (ca. 200 g)
  • 1 gul peberfrugt i store tern (ca. 200 g)

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og aubergine i ca. 2 min. Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, sukker, salt og vand. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. min. – rør af og til. Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Vend hytteost og chili sammen. Anret den rygende varme chili sin carne i små skåle. Top op med den chilikrydrede hytteost og drys med friske korianderblade. Server groft brød til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 66,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag