Lad selve retten være i centrum, og varier din topping, som du har lyst. Selve retten bliver ikke mindre god af at du undlader et eller flere elementer fra toppingen.
11695 kJ / 2795 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,3 % | 18 g |
Fedt: | 25,1 % | 3,4 g |
Klassikeren og "storesøster" til chili sin carne er naturligvis chili con carne. Begge er dejlige retter "con eller sin".
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
2
Finthakkede rødløg
|
|
3
Store, finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Gulerødder i små tern
|
|
3 spsk
Finthakket soltørrede tomater
|
|
1 dåse
Kidneybønner - skyllede, afdryppede
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
30 g
Mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
|
1
Rød peberfrugt i strimler (ca. 300 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
En håndfuld tortillachips med salt
|
|
1
Avocado i tern
|
|
1
Limefrugt i både
|
|
Kogte basmatiris
|
|
2 tsk
Rød chilipeber i tynde skiver
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|