Mexi bowl

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

45 min

Mexi bowl er en mexicansk salat fuld af smag og farver. Den er blød og den knaser, den er stærk og den er syrlig, den er varm og den er kold. Med denne mexi bowl bliver alle sanserne mættet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kødsauce

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 dl tacosauce
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • ½ tsk groft salt

Spidskålssalat

  • 1 agurk i små tern (ca. 250 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • ½ dåse afdryppede sorte bønner (ca. 100 g)

Tomatsalsa

  • 3 spsk eddike
  • 2½ spsk honning
  • 2 små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 2 bøftomater i tern (ca. 400 g)
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade

Guacamole

  • 50 g tortillachips med salt
  • 1 kogt majskolbe skåret i sammenhægende skiver (ca. 75 g)
  • ½ dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche  5%
  • 1 dl friske korianderblade
  • 1 finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 160 g brune ris, parboiled - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødsauce

Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Brun kødet i ca 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt sauce, perberfrugt og salt og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag til.

Spidskålssalat

Vend agurk og salt sammen i en skål, og stil det tildækket på køl i ca. 15 min. Vend det herefter sammen med spidskål og bønner.

Tomatsalsa

Bring honning og eddike i kog i en lille gryde. Tilsæt løg og lad det koge ved jævn varme i ca. 5 min. Lad det køle af og vend det sammen med tomater og mynte.

Guacamole

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og mos det. Tilsæt fraiche, hvidløg og salt, rør det sammen og smag til.

Anret kødsauce, spidskål, tomatsalsa, guacamole og de øvrige ingredienser i 4 skåle og server.

Tip

Reguler styrken af retten med sorten af chili og styrken på tomatsauce.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag