Reguler styrken af retten med sorten af chili og styrken på tomatsauce.
10386 kJ / 2482 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 20,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 12,6 g |
Fedt: | 30,8 % | 3,7 g |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
---|---|
Tacosauce
|
2 dl |
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Agurk i små tern (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Fintsnittet lilla spidskål
|
150 g |
Afdryppede kidneybønner
|
½ dåse |
Eddike
|
3 spsk |
---|---|
Honning
|
2½ spsk |
Små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
2 |
Store tomater i tern
|
2 |
Grofthakket frisk koriander
|
1 dl |
Små avocadoer
|
2 |
---|---|
½ dl | |
Små fintsnittede fed hvidløg
|
3 |
Groft salt
|
½ tsk |
Tortillachips med salt
|
50 g |
---|---|
Kogt majskolbe skåret i sammenhægende skiver (ca. 75 g)
|
1 |
½ dl | |
Frisk koriander
|
1 dl |
Rød chilipeber i tynde ringe
|
1 |
Brune ris, parboiled - koges
|
160 g |
---|