Reguler styrken af retten med sorten af chili og styrken på tomatsauce.
10386 kJ / 2482 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 20,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 12,6 g |
Fedt: | 30,8 % | 3,7 g |
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
2 dl
Tacosauce
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Agurk i små tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
150 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
½ dåse
Afdryppede kidneybønner
|
3 spsk
Eddike
|
|
---|---|
2½ spsk
Honning
|
|
2
Små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
2
Store tomater i tern
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|
2
Små avocadoer
|
|
---|---|
½ dl
Fraiche
|
|
3
Små fintsnittede fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
1
Kogt majskolbe skåret i sammenhægende skiver (ca. 75 g)
|
|
½ dl
Fraiche
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
160 g
Brune ris, parboiled - koges
|
---|