Du kan skifte avocadoen ud med varme, kogte æg eller spejlæg.
8720 kJ / 2084 kcal
493 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 13,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 12,4 g |
Fedt: | 43,7 % | 5,8 g |
Er du vild med salatbowls, er her en anden variant.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Creme fraiche
|
1½ dl |
---|---|
Kikærter i saltlage - drænet vægt
|
240 g |
Stort fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Tahin
|
1 spsk |
Citron (usprøjtet) - saft og skal heraf
|
1 |
Kogt quinoa
|
150 g |
---|---|
Fintsnittet lilla spidskål
|
200 g |
Edamamebønner
|
100 g |
Granatæblekerner
|
100 g |
Avocadoer i skiver
|
2 |
Radiser i skiver
|
4 |
Gulerødder i tynde strimler
|
150 g |
Frisk koriander
|
|
---|---|
Sorte sesamfrø
|
|
Røde chilipebre i tynde ringe
|
Grovbrød
|
240 g |
---|