Chili con carne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

Nem chili con carne med ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Mild og børnevenlig chili con carne som hele familen omkring aftensbordet kan blive enige om at elske.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Brun kødet til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt sauce, bønner, chili, paprika og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt (gem lidt til pynt) og kog i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Kom den varme chili con carne i en skål. Pynt med lidt avocado, peberfrugt, chips og revet ost. Server resten ved siden af sammen med nykogte majskolber og ris.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: