Chili con carne

Bedømmelse

(10 vurderinger)

30 min

Du kan lynhurtigt sætte et lækkert og farverigt aftensmåltid på bordet. En nem og mild chili con carne, hvor hele familien kan være med.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Brun kødet til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt sauce, bønner, chili, paprika og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt (gem lidt til pynt) og kog i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Kom den varme chili con carne i en skål. Pynt med lidt avocado, peberfrugt, chips og revet ost. Server resten ved siden af sammen med nykogte majskolber og ris.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: