Chili con carne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

30 min

Nem chili con carne med ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Mild og børnevenlig chili con carne som hele familen omkring aftensbordet kan blive enige om at elske.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Brun kødet til det smuldrer og skifter farve.
  2. Tilsæt sauce, bønner, chili, paprika og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min.
  3. Tilsæt peberfrugt (gem lidt til pynt) og kog i yderligere ca. 2 min. Smag til.
  1. Kom den varme chili con carne i en skål. Pynt med lidt avocado, peberfrugt, chips og revet ost. Server resten ved siden af sammen med nykogte majskolber og ris.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag