10791 kJ / 2579 kcal
522 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 25,1 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 36 % | 11,1 g |
Fedt: | 38,9 % | 5,5 g |
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet peberrod
|
|
½ tsk
Groft salt
|
225 g
Brune ris, parboiled
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
200 g
Skrællede bolsjebeder
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
200 g
Skrællede gulerødder
|
|
25 g
Sukkerærtespirer eller ærteskud
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Laksefilet skåret i tern (ca. 3 x 3 cm)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Limefrugt i både
|
---|