11067 kJ / 2645 kcal
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 35,4 % | 11,1 g |
Fedt: | 40,7 % | 5,9 g |
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
2 dl | |
Fintrevet peberrod
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
225 g |
---|---|
Vand
|
4 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Edamamebønner
|
200 g |
Skrællede bolsjebeder
|
200 g |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Skrællede gulerødder
|
200 g |
Sukkerærtespirer eller ærteskud
|
25 g |
Smør
|
15 g |
---|---|
Laksefilet skåret i tern (ca. 3 x 3 cm)
|
500 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Limefrugt i både
|
1 |
---|