Bowl med ris og laks
35 min
•

Super nem og lækker skål med forskellige ingredienser arrangeret enkeltvis - også kaldet en "bowl". Her er den med laks, men du kan bruge hvad som helst i en bowl - så tøm bare køleskabet for rester!
Ingredienser
Dressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet peberrod
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Bowl med ris og laks
3 dl
Brune ris, parboiled
|
|
---|---|
200 g
Edamamebønner
|
|
200 g
Skrællede bolsjebeder
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
200 g
Skrællede gulerødder
|
|
25 g
Sukkerærtespirer eller ærteskud
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Laksefilet skåret i tern (ca. 3 x 3 cm)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
1
Limefrugt i både
|
---|
Sådan gør du
Dressing
Bowl
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11028 kJ / 2636 kcal
Næringsindhold pr. 100g
530 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,8 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 37 % | 11,5 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,5 g |
Relateret video
Lakse test
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
