One pot med kål og perler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 4 små finthakkede fed hvidløg
  • 250 g perlespelt - skyllet (ca. 3¼ dl)
  • 7½ dl grøntsagsbouillon
  • 450 g blomkål i små buketter
  • 450 g spidskål i tynde strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 røde æbler i små tern (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt perlespelt og hæld bouillon ved. Læg blomkål og spidskål i gryden og bring retten i kog. Lad den koge ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. til perlespelten er mør - rør af og til. Tilsæt salt og peber og smag til.

Vend den letpiskede flødefraiche sammen med halvdelen af persillen (gem resten til pynt).

Vend æble med citronsaft. Pynt gryderetten med persille og server sammen med flødefraiche, æbletern og groft flute.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag