9904 kJ / 2367 kcal
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 12,8 % | 3 g |
Kulhydrat: | 63,9 % | 15,2 g |
Fedt: | 23,3 % | 2,6 g |
Prøv også denne italiensk inspirerede one pot.
Se hvordan du laver one pot med kål og perler her. One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask.
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
4 |
Perlespelt - skyllet (ca. 3¼ dl)
|
250 g |
Grøntsagsbouillon
|
6 dl |
Piskefløde
|
1 dl |
Blomkål i små buketter
|
450 g |
Spidskål i tynde strimler
|
450 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Slikærter i mindre stykker
|
150 g |
---|---|
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
1 nip groft salt
|
Groft flute
|
240 g |
---|