Italiensk inspireret one pot
30 min
•
&format=webp)
One pot pasta med bacon. Så bliver det faktisk ikke nemmere - du skal bare huske at tænde for blusset og røre i gryden af og til. Og vupti står aftensmaden på bordet.
Ingredienser
7 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
600 g
Blommetomater i halve
|
|
400 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
3
Grofthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
3
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Basilikumblade
|
|
2 tsk
Tørret basilikum
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Røget paprika
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
125 g
Bacon
|
|
---|---|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10132 kJ / 2422 kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 20,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 51,5 % | 13,1 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,3 g |
