9363 kJ / 2238 kcal
400 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 21 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 13,1 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,5 g |
Grøntsagsbouillon
|
7 dl |
---|---|
Blommetomater i halve
|
600 g |
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
400 g |
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
4 |
Grofthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
3 |
Små grofthakkede fed hvidløg
|
3 |
Frisk basilikum
|
3 dl |
Tørret basilikum
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Røget paprika
|
1 tsk |
Tørrede chiliflager
|
½ tsk |
Bacon
|
125 g |
---|---|
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
|
140 g |
Friske basilikum
|
---|