9180 kJ / 2194 kcal
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 22,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 13,1 g |
Fedt: | 21,2 % | 2,2 g |
7 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
600 g
Blommetomater i halve
|
|
400 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
3
Grofthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
3
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Basilikumblade
|
|
2 tsk
Tørret basilikum
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Røget paprika
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
125 g
Bacon
|
|
---|---|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Frisk basilikum
|
---|