Pasta e fagioli

Pasta e fagioli

35 min Hovedret
Pasta e fagioli er en italiensk one pot pasta med bønner. En simpel ret, hvor du kan bruge rester, fx forskellige tørrede pastatyper og parmesan-osteskorper. Pasta e fagioli - også kaldet pasta fasul er en meget populær ret i USA, især blandt italiensk-amerikanere, og er ofte serveret som en vinterret på grund af dens "comford food" egenskaber. Der er mange variationer af pasta fasul afhængigt af regionen i Italien og de tilgængelige ingredienser. Det er oplagt at bruge friske krydderurter fra haven, når vi har dem - frem de for tørrede krydderurter, som er nævnt i opskriften.
Mere inspiration

Her er en anden lækker gryderet med pasta.

Velbekomme!
Variation

Da pasta e fagioli er en slags resteret, kan du selvfølgelig bruge de grøntsager, du lige har. Men vær opmærksom på at forskellige grøntsager har forskellige kogetider.

Vidste du...

At pasta e fagioli betyder pasta og bønner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8952 kJ / 2140 kcal

Næringsindhold pr. 100g

338 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 17,1 % 3,4 g
Kulhydrat: 64 % 12,7 g
Fedt: 12,5 % 1,1 g
Alkohol: 6,4 %
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise