Da pasta e fagioli er en slags resteret, kan du selvfølgelig bruge de grøntsager, du lige har. Men vær opmærksom på at forskellige grøntsager har forskellige kogetider.
At pasta e fagioli betyder pasta og bønner.
8035 kJ / 1920 kcal
325 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,8 % | 3 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 12,4 g |
Fedt: | 12,3 % | 1,1 g |
Alkohol: | 7,1 % |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Grofthakkede rødløg
|
|
200 g
Gulerødder i små tern
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
2 spsk
Tørrede krydderurter, fx timian, oregano og rosmarin
|
|
2 dl
Hvidvin
|
|
0,7 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dåse
Flåede tomater
|
|
300 g
Tørret pasta, fx rigatoni
|
|
1 dåse
Brune bønner eller kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
200 g
Bladselleri i skiver
|
25 g
Revet lagret havartiost, Parmigiano Reggiano eller anden revet ost
|
|
---|---|
Hakket persille
|