Da pasta e fagioli er en slags resteret, kan du selvfølgelig bruge de grøntsager, du lige har. Men vær opmærksom på at forskellige grøntsager har forskellige kogetider.
At pasta e fagioli betyder pasta og bønner.
8744 kJ / 2090 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17,1 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 12,6 g |
Fedt: | 11,6 % | 1 g |
Alkohol: | 6,5 % |
Her er en anden lækker gryderet med pasta.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakkede rødløg
|
2 |
Gulerødder i små tern
|
200 g |
Tomatpuré
|
2 spsk |
Tørrede krydderurter, fx timian, oregano og rosmarin
|
2 spsk |
Hvidvin
|
2 dl |
Grøntsagsbouillon
|
0,7 liter |
Flåede tomater
|
1 dåse |
Tørret pasta, fx rigatoni
|
300 g |
Drænede kidneybønner
|
1 dåse |
Bladselleri i skiver
|
200 g |
Revet lagret havartiost, eller anden revet ost
|
25 g |
---|---|
Grofthakket kruspersille
|