Ca. 20 min. ved 250°.
12639 kJ / 3021 kcal
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 31 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 11,5 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æbler, fx jonagold (ca. 450 g)
|
|
450 g
Hytteost
|
|
75 g
Ristede pinjekerner
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
1
Æble i tynde skiver, fx jonagold (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ dl
Strimlede basilikumblade
|
|
1 liter
Rensede babysalatblade
|