Kylling med pinjetop og æblebund
45 min
•

Et godt match og dejlig aftensmad, også til gæster. Italiensk inspiration fra basilikum, pinjekerner, citron og spaghetti, kombineret med danske æbler, som har friskhed, syre og sødme.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æbler, fx jonagold (ca. 450 g)
|
|
450 g
Hytteost
|
|
75 g
Ristede pinjekerner
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
Æblesalat
1
Æble i tynde skiver, fx jonagold (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ dl
Strimlede basilikumblade
|
|
1 liter
Rensede babysalatblade
|
Sådan gør du
Æblesalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12289 kJ / 2937 kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 30,8 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 11,1 g |
Fedt: | 28,6 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
