Karrysuppe

Karrysuppe

45 min Hovedret
Fryseegnet

Karrysuppe er en dejlig suppe, som de fleste kan lide. Der er mange muligheder for at variere på smag, fyld og styrke af karry, når du vælger den suppe, du vil lave. Fedtfattig og lækker er ord, der beskriver denne dejlige opskrift på hjemmelavet karrysuppe. Karrysuppen har masser af smag og kraft og både kylling og grillet pitabrød er prikker over i'et.

Mere inspiration

Hjemmelavede pitabrød - både til suppen og til madpakken.

Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Er der suppe tilovers, så server den med et fyld af kogte ris, porreringe og æblestykker.

Variation

Karrysuppe og grillede pitabrød kan tilberedes med friske korianderblade i stedet for persille.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8279 kJ / 1979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

301 kJ / 72 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 22,8 % 4 g
Kulhydrat: 57,9 % 10,3 g
Fedt: 19,3 % 1,6 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser