Er der suppe tilovers, så server den med et fyld af kogte ris, porreringe og æblestykker.
Karrysuppe og grillede pitabrød kan tilberedes med friske korianderblade i stedet for persille.
8207 kJ / 1962 kcal
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 10,3 g |
Fedt: | 17,5 % | 1,4 g |
Hjemmelavede pitabrød - både til suppen og til madpakken.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
3
Løg i grove stykker (ca. 225 g)
|
|
1
Skrællet æble i stykker, fx belle de boskoop (ca. 150 g)
|
|
80 g
Løse ris, parboiled (ca. 1 dl)
|
|
1¼ liter
Hønsebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
100 g
Kvark
|
|
275 g
Kyllingeinderfileter i 2 cm stykker
|
4
Pitabrød
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør
|
|
4 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
Kviste af kruspersille
|
---|
2
Røde æbler i små tern
|
---|