Karrysuppe

Karrysuppe

45 min Hovedret
Fryseegnet

Fedtfattig og lækker er ord der beskriver denne dejlige opskrift på karrysuppe. Suppen har masser af smag og kraft og den magre kylling er prikken over i'et.

Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Er der suppe tilovers, så server den med et fyld af kogte ris, porreringe og æblestykker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8213 kJ / 1963 kcal

Næringsindhold pr. 100g

312 kJ / 75 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 22,9 % 4,2 g
Kulhydrat: 55,9 % 10,3 g
Fedt: 21,2 % 1,8 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser