Karrysuppe er en dejlig suppe, som de fleste kan lide. Der er mange muligheder for at variere på smag, fyld og styrke af karry, når du vælger den suppe, du vil lave. Fedtfattig og lækker er ord, der beskriver denne dejlige opskrift på hjemmelavet karrysuppe. Karrysuppen har masser af smag og kraft og både kylling og grillet pitabrød er prikker over i'et.
Hjemmelavede pitabrød - både til suppen og til madpakken.
Er der suppe tilovers, så server den med et fyld af kogte ris, porreringe og æblestykker.
Karrysuppe og grillede pitabrød kan tilberedes med friske korianderblade i stedet for persille.
8279 kJ / 1979 kcal
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 22,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 57,9 % | 10,3 g |
Fedt: | 19,3 % | 1,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.