Prøv også denne tøm-køleskabet-ret
Du kan også bruge tilberedte grøntsager i suppen, fx en rest ovnkartofler, noget svitset kål eller kogte bønner. En enkelt banan eller æble fungerer også fint i suppen. Hvis du har en slatten dusk persille eller lignende, som kan bruges til grønt drys, kan du som regel vække den til live ved at lægge den i isvand. Hvis du bruger mørkerøde grøntsager som fx rødbeder eller rødkål, må du leve med at suppen får en lidt tvivlsom brun farve - men den smager godt!
8239 kJ / 1969 kcal
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 7,7 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 8,9 g |
Fedt: | 52,5 % | 5,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.