Lækker suppe, når der skal være fest...
8757 kJ / 2093 kcal
357 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 27,5 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 23,4 % | 4,9 g |
Fedt: | 49,1 % | 4,7 g |
Både børn og voksne synes det er sjovt at fange krabber, så hvorfor ikke tage de levende krabber med hjem og lave den skønneste suppe. Det smager godt og der er rigtig god læring her.
Store tomater (ca. 125 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Friskfangede levende krabber (10-15 stk. alt efter størrelse)
|
500 g |
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
Mild paprika
|
1 tsk |
Æblejuice
|
2 dl |
Vand
|
7½ dl |
1½ dl | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Grovbrød
|
150 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Pillede, kogte rejer eller krebsehaler (ca. g)
|
200 g |
---|---|
Fint strimlede frisk basilikum
|
1 dl |
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |