8646 kJ / 2066 kcal
352 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 27,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 23,7 % | 4,9 g |
Fedt: | 48,5 % | 4,6 g |
Lækker suppe, når der skal være fest...
Både børn og voksne synes det er sjovt at fange krabber, så hvorfor ikke tage de levende krabber med hjem og lave den skønneste suppe. Det smager godt og der er rigtig god læring her.
2
Store tomater (ca. 125 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
500 g
Friskfangede levende krabber (10-15 stk. alt efter størrelse)
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
2 dl
Æblejuice
|
|
7½ dl
Vand
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Grovbrød
|
|
---|---|
25 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Pillede, kogte rejer eller krebsehaler (ca. g)
|
|
---|---|
1 dl
Fintstrimlede basilikumblade
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|