Hummersuppe

Hummersuppe

30 min Forret
Fryseegnet
Dejlig cremet hummersuppe med hummer og/eller jomfruhummerhaler, rejer og lakserogn. Hummersuppe er en luksuriøs forret, hvor man som gæst virkelig følser sig som forkælet. Køb kogte hummere - så er hummerkødet nemt at få fat i. Da opskriften på skaldyrssuppe (som den hed tidligere) blev udviklet, var det med en krebseterning som basis. I dag bruger vi hummerfond, så suppen smager mere af hummer end af "skaldyr" - og det bliver suppen bestemt ikke ringere af. God fornøjelse!
Mere inspiration

Lækkert med hummer til forret en helt speciel dag - eller bare en onsdag :)

Velbekomme!
Tips

Du kan lave din egen skaldyrsfond https://www.arla.dk/opskrifter/skaldyrssuppe-med-jomfruhummerspyd/ Du kan evt. tilsætte skaldyrssuppen 2 spsk cognac.

Frysetip

Suppen kan fryses uden skaldyr.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9050 kJ / 2163 kcal

Næringsindhold pr. 100g

546 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 14,9 % 4,8 g
Kulhydrat: 18,7 % 6 g
Fedt: 66,4 % 9,8 g

Ingredienser