8550 kJ / 2043 kcal
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25 % | 5 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 8,3 g |
Fedt: | 33,3 % | 3 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
25 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Hvedemel
|
|
1 liter
Fiskebouillon
|
|
75 g
Flødeost
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Torskefilet i små stykker (ca. 3 x 3 cm)
|
Kruspersille
|
---|
300 g
Surdejsbrød
|
---|