Fiskesuppe med tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Prøv denne fedtfattige opskrift på fiskesuppe med tomater. Den er nem og lige til at gå til - prøv den!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 finthakkede zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 tsk hvedemel
  • 1 liter fiskebouillon
  • 75 g flødeost, fx Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g torskefilet i små stykker (ca. 3 x 3 cm)

Tilbehør

  • 240 g lyst brød, fx små horn med kommen - se link

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm fedtstoffet i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg heri. Tilsæt mel under omrøring og derefter bouillon. Bring blandingen i kog, tilsæt osten og skru ned til jævn varme. Rør til osten er smeltet. Tilsæt tomater og salt og bring atter suppen i kog. Kom fisken i, læg låg på gryden og tag den af varmen. Lad suppen stå i ca. 3 min. til fisken er fast og hvid. Server suppen i varme tallerkener.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag