Cremet persillerodssuppe med torsk og karse
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•

Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.
Ingredienser
4
Persillerødder (ca. 500 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
7½ dl
Fiskebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Stegt torsk
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Torskefilet i mindre stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Persille
|
---|
Pynt
Karse og rød skovsyre
|
|
---|---|
Olivenolie
|
Tilbehør
240 g
Lunt grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegt torsk
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11163 kJ / 2668 kcal
Næringsindhold pr. 100g
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 31,9 % | 8,4 g |
Fedt: | 51,6 % | 6,2 g |
