11375 kJ / 2719 kcal
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 52,3 % | 6,4 g |
Persillerødder (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Smør
|
15 g |
Grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Tør hvidvin
|
2 dl |
Fiskebouillon
|
7½ dl |
Groft salt
|
1 tsk |
¼ liter |
Smør
|
15 g |
---|---|
Torskefilet i mindre stykker
|
400 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Kviste af kruspersille
|
2 dl |
---|
Karse og rød skovsyre
|
|
---|---|
Olivenolie
|
Lunt grovbrød
|
240 g |
---|