11190 kJ / 2674 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 32 % | 8,5 g |
Fedt: | 51,5 % | 6,2 g |
4
Persillerødder (ca. 500 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
7½ dl
Fiskebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Torskefilet i mindre stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Kviste af kruspersille
|
---|
Karse og rød skovsyre
|
|
---|---|
Olivenolie
|
240 g
Lunt grovbrød
|
---|