Cremet persillerodssuppe med torsk og karse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Stegt torsk

  • 15 g smør
  • 400 g torskefilet i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 2 dl kviste af kruspersille

Pynt

  • karse og rød skovsyre
  • olivenolie

Tilbehør

  • 240 g lunt grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl persillerødderne og hak to af dem groft. Lad halvdelen af smørret smelte i en tykbundet gryde, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits de hakkede persillerødder og løg i ca. 3 min. Tilsæt vin, fiskebouillon og salt og bring det i kog. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt flødefraiche og kog i yderligere ca. 15 min.

Skær imens resten af persillerødderne i tern (ca. 1 x 1 cm). Lad resten af smørret gyldne og steg dem i ca. 3 min. - stil dem til side.

Stegt torsk

Smelt smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg torsken i ca. 6 min. ved jævn varme - vend fiskestykkerne af og til. Drys med salt

Kom suppen og persille i et blenderglas og blend det ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er jævnt. Smag til. Fordel de stegte persillerodstern og torsk i 4 skåle og pynt med karse og syre. Hæld suppen rundt om fyldet og dryp med olie. Server med brød ved siden af.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag