Hvis du bevæger dig ud i naturen kan du evt. prøve at bruge brændenælde og mælkebøtteblade til suppen.
9861 kJ / 2357 kcal
300 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,1 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 5,9 g |
Fedt: | 44,3 % | 3,6 g |
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
400 g
Oksesmåkød
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 stilke
Bredbladet persille
|
|
300 g
Persillerødder i mindre stykker
|
3 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
160 g
Perlebyg (ca. 2 dl)
|
|
200 g
Persillerødder i små tern
|
100 g
Skyllet rucolasalat
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
50 g
Porrer strimlet og fintsnittet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|