Hvis du bevæger dig ud i naturen kan du evt. prøve at bruge brændenælde og mælkebøtteblade til suppen.
10004 kJ / 2391 kcal
305 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,4 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 5,9 g |
Fedt: | 45,4 % | 3,7 g |
Grøntsagsbouillon
|
1½ liter |
---|---|
Oksesmåkød
|
400 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Bredbladet persille
|
3 stilke |
Persillerødder i mindre stykker
|
300 g |
Vand
|
3 dl |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Perlebyg (ca. 2 dl)
|
160 g |
Persillerødder i små tern
|
200 g |
Skyllet rucolasalat
|
100 g |
---|---|
2½ dl | |
Porrer strimlet og fintsnittet
|
50 g |
Groft salt
|
¼ tsk |