Persillesuppe til forret
45 min

Persillesuppe til forret

Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Persillesuppe til forret

Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.

Antal portioner
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 2 porrer i mindre stykker
  • 1 zittauerløg i kvarte
  • 3 persillerødder i tern
  • 1 knoldselleri i tern
  • 1¼ liter skyllede kviste af kruspersille - fra 4-8 bundter
  • 150 g Buko® Naturel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 200 g flutes

Fremgangsmåde:

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grøntsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grøntsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppeskåle.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 35 %
Print