5973 kJ / 1428 kcal
204 kJ / 49 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 12,5 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 6,3 g |
Fedt: | 35,1 % | 1,9 g |
Lækker og farverig suppe - så skøn at varme sig ved i vintermånederne.
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
2
Porrer i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
1
Løg i kvarte (ca. 75 g)
|
|
3
Persillerødder i tern (ca. 150 g)
|
|
450 g
Skrællet knoldselleri i tern
|
|
100 g
Skyllede kviste af kruspersille (ca. 1 liter)
|
|
150 g
Flødeost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Ristet rugbrød eller rugbrødscroutoner
|
---|