Persillesuppe til forret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 2 porrer i mindre stykker
  • 1 zittauerløg i kvarte
  • 3 persillerødder i tern
  • 1 knoldselleri i tern
  • 1¼ liter skyllede kviste af kruspersille - fra 4-8 bundter
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grøntsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grøntsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppeskåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: