Persillesuppe til forret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter hønsebouillon
  • 2 porrer i mindre stykker
  • 1 zittauerløg i kvarte
  • 3 persillerødder i tern
  • 1 knoldselleri i tern
  • 1¼ liter skyllede kviste af kruspersille - fra 4-8 bundter
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grøntsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grøntsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppeskåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: