Persillesuppe
45 min
•
Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.
Ingredienser
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
2
Porrer i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
1
Løg i kvarte (ca. 75 g)
|
|
3
Persillerødder i tern (ca. 150 g)
|
|
450 g
Skrællet knoldselleri i tern
|
|
100 g
Persille (ca. 1 liter)
|
|
150 g
Flødeost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
Ristet rugbrød eller rugbrødscroutoner
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5648 kJ / 1350 kcal
Næringsindhold pr. 100g
193 kJ / 46 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 12,9 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 6,2 g |
Fedt: | 32,8 % | 1,7 g |