Persillesuppe til forret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter hønsebouillon
  • 2 porrer i mindre stykker
  • 1 zittauerløg i kvarte
  • 3 persillerødder i tern
  • 1 knoldselleri i tern
  • 1¼ liter skyllede kviste af kruspersille - fra 4-8 bundter
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grøntsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grøntsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppeskåle.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag