Røget lammekød med jordskokkesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En variant af carpaccio, her med tynde skiver lammekølle, krydret yoghurtdressing og blancherede jordskokker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g jordskokker

Dressing

  • 200 g røget lammekølle i pålægsskiver

Pynt

  • frisk kørvel

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl og skyl jordskokkerne. Skær dem i tynde skiver. Kom dem i kogende vand med salt i ca. 15 sek., dryp dem godt af og tør dem i køkkenrulle.

Dressing

Rør yoghurt, mayonnaise og de øvrige ingredienser sammen. Vend jordskokkerne heri og lad salaten trække mindst 15 min. - gerne længere. Anret lammekødet portionsvis sammen med jordskokkesalaten og pynt med kørvel. Server sammen med rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: