Røget lammekød med jordskokkesalat

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

En variant af carpaccio, her med tynde skiver lammekølle, krydret yoghurtdressing og blancherede jordskokker.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g jordskokker

Dressing

  • 200 g røget lammekølle i pålægsskiver

Pynt

  • frisk kørvel

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl og skyl jordskokkerne. Skær dem i tynde skiver. Kom dem i kogende vand med salt i ca. 15 sek., dryp dem godt af og tør dem i køkkenrulle.

Dressing

Rør yoghurt, mayonnaise og de øvrige ingredienser sammen. Vend jordskokkerne heri og lad salaten trække mindst 15 min. - gerne længere. Anret lammekødet portionsvis sammen med jordskokkesalaten og pynt med kørvel. Server sammen med rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: