Lammekrone er en meget lækkert stykke kød og den ser rigtig flot ud når den serveres i et stykke. Den fine lammekrone i ovn bliver her ledsaget af store fyldte portobello svampe, som bidrager med dejlig umamismag. Portobellosvampene er fyldte med sød hokkaido og salte salattern. Lammekrone med svampe er en flot og velsmagende ret, som både er lækker at spise og at se på.
Du kan også servere disse små kartofler til lammekronen.
Start med at stege kartoffelbådene ca. 20 min. ved 225° - varmluft. Skru ned og bag dem færdige sammen med kød og svampe.
Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl.
21306 kJ / 5092 kcal
806 kJ / 193 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,6 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 33,9 % | 16 g |
Fedt: | 49,5 % | 10,8 g |