Lammekrone med hokkaidofyldte svampe
45 min
•
Lammekrone er en meget lækkert stykke kød og den ser rigtig flot ud når den serveres i et stykke. Den fine lammekrone i ovn bliver her ledsaget af store fyldte portobello svampe, som bidrager med dejlig umamismag. Portobellosvampene er fyldte med sød hokkaido og salte salattern. Lammekrone med svampe er en flot og velsmagende ret, som både er lækker at spise og at se på.
Ingredienser
Fyldte svampe
4
Portobello svampe (ca. 250 g)
|
|
---|---|
400 g
Hokkaido græskar i grove tern
|
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Bladselleri i fine tern
|
Lammekrone
600 g
Lammefileter på ben (lammekrone)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
Serveringsforslag
1 kg
Bagte kartoffelbåde
|
---|
Sådan gør du
Fyldte svampe
Lammekrone
Start med at stege kartoffelbådene ca. 20 min. ved 225° - varmluft. Skru ned og bag dem færdige sammen med kød og svampe.
Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11150 kJ / 2665 kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 40 % | 9,9 g |
Fedt: | 32 % | 3,6 g |