Lammekrone med hokkaidofyldte svampe

Lammekrone med hokkaidofyldte svampe

45 min Hovedret

Lammekrone er en meget lækkert stykke kød og den ser rigtig flot ud når den serveres i et stykke. Den fine lammekrone i ovn bliver her ledsaget af store fyldte portobello svampe, som bidrager med dejlig umamismag. Portobellosvampene er fyldte med sød hokkaido og salte salattern. Lammekrone med svampe er en flot og velsmagende ret, som både er lækker at spise og at se på.

Mere inspiration

Dukan også servere disse små kartofler til lammekronen.

Velbekomme!
OBS

Start med at stege kartoffelbådene ca. 20 min. ved 225° - varmluft. Skru ned og bag dem færdige sammen med kød og svampe.

Tip

Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

21306 kJ / 5092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

806 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,6 % 7,9 g
Kulhydrat: 33,9 % 16 g
Fedt: 49,5 % 10,8 g

Ingredienser