10 - 15 min. ved 175° - varmluft ovn.
Ca. 15 min. ved 175° - varmluft ovn.
Start med at stege kartoffelbådene ca. 20 min. ved 225° - varmluft. Skru ned og bag dem færdige sammen med kød og svampe.
Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl.
11150 kJ / 2665 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 40 % | 9,9 g |
Fedt: | 32 % | 3,6 g |
600 g
Lammefileter på ben (lammekrone)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
4
Portobello svampe (ca. 250 g)
|
|
---|---|
400 g
Hokkaido græskar i grove tern
|
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Bladselleri i fine tern
|
1 kg
Kartoffelbåde - bag dem nederst i ovnen
|
---|