8966 kJ / 2143 kcal
404 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 11,3 g |
Fedt: | 26,9 % | 2,9 g |
Blomkålsris er en nem måde at få flere grøntsager på. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du hurtigt laver blomkålsris.
400 g
Udbenet lammekølle
|
|
---|---|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
6 dl
Hønsebouillon
|
|
3 stilke
Citrongræs
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
|
25 g
Finthakket frisk ingefær
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Stort rødløg i både (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1
Æble i tern, fx elstar (ca. 125 g)
|
|
150 g
Mangofrugt i tern
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|
200 g
Groftrevet blomkål
|
|
---|---|
450 g
Kogte brune ris (a ca. 225 g rå ris)
|