Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!
Ingredienser
Marineret kylling
2 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
3
Små, knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
250 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
Sauce
10 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet frisk gurkemejerod
|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
3 spsk
Finthakkede salte cashewnødder
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Blomkålsris
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Blomkål
|
1 spsk
Grofthakkede salte cashewnødder
|
|
---|---|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
Pynt
Frisk koriander
|
---|
Sådan gør du
Marineret kylling
Sauce
Blomkålsris
Brug handsker når du river gurkemeje - det farver meget.
Relateret video
Sådan laver du Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris
