Chicken tikka masala og butter chicken er stort set samme ret. Og begge kan varieres efter smag.
Brug handsker når du river gurkemeje - det farver meget.
11442 kJ / 2735 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 26,5 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 10,5 g |
Fedt: | 33,2 % | 4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4 dl | |
Store, knuste fed hvidløg
|
3 |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Garam masala
|
2 tsk |
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
500 g |
Smør
|
15 g |
---|---|
Fintrevet frisk gurkemejerod
|
2 spsk |
Finthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Koncentreret tomatpuré
|
4 spsk |
Finthakkede salte cashewnødder
|
4 spsk |
Grøntsagsbouillon
|
2 dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Grofthakkede salte cashewnødder
|
2 spsk |
---|---|
Tørrede chiliflager
|
1 tsk |
Ris, fx brune ris, parboiled - koges
|
240 g |
---|---|
Fintsnittet spidskål og
|
salat af 300 g |
Syrlige æbler i små tern (ca. 200 g)
|
2 |