Brug handsker når du river gurkemeje - det farver meget.
Det giver helt sikkert bonuspoint, hvis du serverer hjemmebagte nnanbrød til.
11300 kJ / 2701 kcal
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 25 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 33,3 % | 3,9 g |
Chicken tikka masala og butter chicken er stort set samme ret. Og begge kan varieres efter smag.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3
Store, knuste fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Garam masala
|
|
500 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk gurkemejerod
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
4 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
4 spsk
Finthakkede salte cashewnødder
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2 spsk
Grofthakkede salte cashewnødder
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
240 g
Ris, fx brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
salat af 300 g
Fintsnittet spidskål og
|
|
2
Syrlige æbler i små tern (ca. 200 g)
|