Naanbrød

Naanbrød

20 min Tilbehør
Det klassiske indiske naanbrød kan du nemt lave selv i stegepanden. Naan (persisk: Nãn betyder brød) er et fladt hvedebrød, som er meget brugt i indisk madlavning. Naanbrød bliver også brugt som en ske, til at spise maden med. Nyd det hjemmebagte naanbrød lunt med smør eller olie, eller server det, smurt med hvidløgssmør og persille - garlicnaan. Et dejligt nybagt naanbrød er et lækkert tilbehør fx til dahl eller Tikka masal
Mere inspiration

Server en lækker dhal sammen med det nybagte naanbrød.

Velbekomme!
Tips

Du kan bage dine naanbrød i ovnen, i stedet for at stege dem. Forvarm ovnen til 250°. Lad en bageplade stå i ovnen og blive varm. Form brødene som nævnt i opskriften, og læg detm på bagepapir. Træk bagepapiret over på den varme bagepladen og bag brødene i ca. 6 - 7 min. Du kan bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5430 kJ / 1298 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1086 kJ / 260 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 9,9 % 6,3 g
Kulhydrat: 59,9 % 38,3 g
Fedt: 30,2 % 8,9 g

Ingredienser