Indisk naanbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Det klassiske indiske brød kan du nemt lave selv derhjemme i stegepanden. Nyd det lunt med smør eller en frugtig mangochutney. Eller server det til en lækker omgang dahl.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål (hold lidt hvedemel tilbage). Tilsæt vand, kvark og smør og saml dejen. Tilsæt evt. resten af melet. Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Del dejen i 6 portioner og form dem til runde dejplader med hænderne. Steg brødene i en pande ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene nybagte.

Tip

Du kan også bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: