Server en lækker dhal sammen med det nybagte naanbrød.
Du kan bage dine naanbrød i ovnen, i stedet for at stege dem. Forvarm ovnen til 250°. Lad en bageplade stå i ovnen og blive varm. Form brødene som nævnt i opskriften, og læg detm på bagepapir. Træk bagepapiret over på den varme bagepladen og bag brødene i ca. 6 - 7 min. Du kan bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.
5428 kJ / 1297 kcal
1086 kJ / 259 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,9 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 60,4 % | 38,5 g |
Fedt: | 30,7 % | 9 g |
Hvedemel
|
250 g |
---|---|
Bagepulver
|
1 tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
1 dl |
1 dl | |
Olivenolie
|
1 spsk |
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
Finthakket fed hvidløg
|
2 |
Smeltet smør
|
20 g |