Indisk naanbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Det klassiske indiske naan brød kan du nemt lave selv derhjemme i stegepanden. Nyd det lunt med smør, server det til en lækker omgang dahl eller der hvor du lige mangler et dejligt brød om tilbehør. Er også fint koldt, i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål (hold lidt hvedemel tilbage). Tilsæt vand, kvark og smør og saml dejen. Tilsæt evt. resten af melet. Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Del dejen i 6 portioner og form dem til runde dejplader med hænderne. Steg brødene i en pande ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene nybagte.

Tip

Du kan også bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag