Indisk naanbrød
1 timer

Indisk naanbrød

Det klassiske indiske brød kan du nemt lave selv derhjemme i stegepanden. Nyd det lunt med smør eller en frugtig mangochutney. Eller server det til en lækker omgang dahl.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Indisk naanbrød

Det klassiske indiske brød kan du nemt lave selv derhjemme i stegepanden. Nyd det lunt med smør eller en frugtig mangochutney. Eller server det til en lækker omgang dahl.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål (hold lidt hvedemel tilbage). Tilsæt vand, kvark og smør og saml dejen. Tilsæt evt. resten af melet. Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Del dejen i 6 portioner og form dem til runde dejplader med hænderne. Steg brødene i en pande ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene nybagte.

Tip

Du kan også bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 15 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Protein: 12 %
  • Fiber: 13 g
Print