Indisk naanbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Det klassiske indiske naan brød kan du nemt lave selv derhjemme i stegepanden. Nyd det lunt med smør, server det til en lækker omgang dahl eller der hvor du lige mangler et dejligt brød om tilbehør. Er også fint koldt, i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål (hold lidt hvedemel tilbage). Tilsæt vand, kvark og smør og saml dejen. Tilsæt evt. resten af melet. Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Del dejen i 6 portioner og form dem til runde dejplader med hænderne. Steg brødene i en pande ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene nybagte.

Tip

Du kan også bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: