Har du lyst til selv at bage naanbrød - så er opskriften lige her....
Rist evt. kardemomme- og korianderfrø et kort øjeblik, inden de knuses. Vil du have en rigtig hot ret, kan du lade være med at fjerne de hvide vægge i chilipeberne - det er der, meget af styrken sidder. Du kan "skrue op og ned" for styrken afhængig af, hvor meget af de hvide vægge, du tager med.
11770 kJ / 2813 kcal
660 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17,6 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 32,7 % | 12,7 g |
Fedt: | 49,7 % | 8,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Stødt kardemomme
|
2 tsk |
---|---|
Stødt koriander
|
2 tsk |
Garam masala
|
2 tsk |
Chilipulver
|
1 tsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Pressede fed hvidløg
|
5 |
1½ dl | |
Koncentreret tomatpuré
|
2 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Sukker
|
½ tsk |
Udbenet kyllingeoverlår i mundrette stykker
|
500 g |
Smør
|
50 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg
|
2 |
Hakkede tomater
|
1 dåse |
Hønsebouillon
|
1 dl |
1 dl |
Smør
|
20 g |
---|
Frisk koriander
|
|
---|---|
Evt. piskefløde, meget let pisket
|
|
Ristede, grofthakkede cashewnødder
|
Kogte basmatiris
|
|
---|---|
Lunt naanbrød
|