Rist evt. kardemomme- og korianderfrø et kort øjeblik, inden de knuses. Vil du have en rigtig hot ret, kan du lade være med at fjerne de hvide vægge i chilipeberne - det er der, meget af styrken sidder. Du kan "skrue op og ned" for styrken afhængig af, hvor meget af de hvide vægge, du tager med.
11641 kJ / 2782 kcal
650 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17,3 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 12,7 g |
Fedt: | 49,5 % | 8,7 g |
Har du lyst til selv at bage naanbrød - så er opskriften lige her....
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
---|---|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
2 tsk
Garam masala
|
|
1 tsk
Stødt chili
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
5
Pressede fed hvidløg
|
|
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
500 g
Udbenet kyllingeoverlår i mundrette stykker
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
2
Grofthakkede løg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1 dl
Hønsebouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
20 g
Smør
|
---|
Frisk koriander
|
|
---|---|
Evt. piskefløde, meget let pisket
|
|
Ristede, grofthakkede cashewnødder
|
Kogte basmatiris
|
|
---|---|
Lunt naanbrød
|