Tag på en gastronomisk rejse med denne smagfulde indiske karrysuppe med kylling, Mulligatawny suppe. Her får du brugt hele kyllingen og har dermed fuldt udbytte af den dejlige fugl. At lave mulligatawny helt fra bunden, tager lidt ekstra tid. Men belønningen ligger i smagen. Den hjemmekogte bouillon giver retten fylde og dybde, og man kan i sandhed føle sig hensat fra det indiske køkken. Lev retten helt ud, og server den på gulvet med tæpper og puder - måske endda uden bestik, så I spiser den med fingrene. Brødet og risene vil hjælpe med at få mulligatawny suppen op, resten drikker I af skålen.
Kylling giver mange muligheder for variation - her er endnu en dejlig ret med kylling.
Mulligatawny smager også dejligt med papadums og mangochutney til. Du kan selvfølgelig justere rettens styrke alt efter, hvad der passer til jeres smagløg.
10633 kJ / 2541 kcal
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 25,5 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 14,6 g |
Fedt: | 28,2 % | 4,1 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.