Mulligatawny smager også dejligt med papadums og mangochutney til. Du kan selvfølgelig justere rettens styrke alt efter, hvad der passer til jeres smagløg.
10833 kJ / 2589 kcal
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,3 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 14 g |
Fedt: | 33,8 % | 5 g |
1
Kylling
|
|
---|---|
4
Krydderurter, fx persille eller timian
|
|
2
Løg i kvarte
|
|
2
Gulerødder i halve
|
|
2
Porrer i store stykker
|
|
10
Peberkorn
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1½ spsk
God stærk karry
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1
Lille rød chilipeber i ringe
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
160 g
Basmatiris
|
|
---|---|
160 g
Groft brød
|