Mulligatawny smager også dejligt med papadums og mangochutney til. Du kan selvfølgelig justere rettens styrke alt efter, hvad der passer til jeres smagløg.
10833 kJ / 2589 kcal
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,3 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 14 g |
Fedt: | 33,8 % | 5 g |
Kylling giver mange muligheder for variation - her er endnu en dejlig ret med kylling.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kylling
|
1 |
---|---|
Krydderurter, fx persille eller timian
|
4 |
Zittauerløg i kvarte
|
2 |
Gulerødder i halve
|
2 |
Porrer i store stykker
|
2 |
Peberkorn
|
10 |
Groft salt
|
2 tsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
God stærk karry
|
1½ spsk |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Finthakket frisk ingefær
|
2 tsk |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Lille rød chilipeber i ringe
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Frisk koriander
|
1 dl |
Basmatiris
|
160 g |
---|---|
Groft brød
|
160 g |