Mulligatawny

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

1 timer

Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kylling
  • 4 stilke krydderurter, fx persille eller timian
  • 2 zittauerløg i kvarte
  • 2 gulerødder i halve
  • 2 porrer i store stykker
  • 10 peberkorn
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk god stærk karry
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 tsk finthakket frisk ingefær
  • 1 tsk cayennepeber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 lille rød chilipeber i ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • 160 g basmatiris
  • 160 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dæk kyllingen med vand og tilsæt krydderurter, grøntsager og krydderier. Bring vandet i kog, skru ned for varmen og lad kyllingen simre ca. 1 time. Sluk for varmen og lad kyllingen ligge i suppen ca. 1 time. Si suppen fra og gem den. Pil kødet i trevler.

Kom olien i en tykbundet gryde og lad den blive godt varm. Svits karry, løg, hvidløg, ingefær og salt i ca. 1 min. Tilsæt 1 liter af suppen og bring den i kog. Tilsæt madlavningsfløde, kød og chili og bring atter suppen i kog. Smag til og drys med friske koriander. Server med ris og groft brød.

Tip

Smager også dejligt med papadums til.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag