Nudelsuppe med kylling

Nudelsuppe med kylling

25 min
Nudelsuppe med kylling er en dejlig varmende suppe....lige ud ad landevejen og alligevel super lækker. Nudelsuppe med kylling bliver nemt børnenes og måske også de voksnes favorit, når der skal hurtig og nem aftensmad på bordet. Vi ved at cup noodles er populær blandt børn. Nudelsuppe med kylling er ikke cup noodles, men lidt der henad, bare med rigtige grøntsager og nåh ja - kylling og nudler. Du kan variere nudelsuppen fra gang til gang med de grøntsager, du lige har i køleskabet.

Sådan gør du

Nudelsuppe
  • Hæld karrysuppe og vand i en gryde og bring suppen i kog under omrøring.
  • Tilsæt rå kyllingetern, løg, salt og peber.
  • Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til.
  • Tilsæt de knækkede nudler, forårsløg og peberfrugter.
  • Kog suppen i yderligere ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.
Ved serveringen
  • Kom nudelsuppen i lune dybe tallerkener og server den med drys af korianderblade. Server resten af korianderen til suppen sammen med brød.
Mere inspiration

Foretrækker du at lave karrysuppen selv, er her en opskrift.

Karrysuppe
45 min
Karrysuppe
(49)
Velbekomme!
Tips

Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand. Du kan variere nudelsuppen fra gang til gang med de grøntsager, du lige har i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8742 kJ / 2089 kcal

Næringsindhold pr. 100g

350 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 25 % 5,1 g
Kulhydrat: 51,5 % 10,6 g
Fedt: 23,5 % 2,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Nudelsuppe
1 liter
Vand
2 dl
Kyllingeinderfileter i små tern
300 g
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
2
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
75 g
Forårsløg i skrå skiver (ca. 200 g)
2 bundter
Røde og gule peberfrugter i tern (ca. 300 g)
2
Pynt
Frisk koriander
1 bundt
Tilbehør
Groft brød
240 g