Thaisuppe med ingefærkrydret skyrcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret skyrcreme på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærkrydret skyrcreme

  • 2 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 1 rødt æble i tern (ca. 150 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærkrydret skyrcreme

Vend alle ingredienserne sammen og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring suppe, vand, salt, nudler og selleri i kog, under omrøring, i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler og løg og bring atter suppen i kog. Smag til.

Vend æblerne i den varme suppe og kom den i en stor skål. Drys med koriander og server straks sammen med den ingefærkrydrede skyrcreme.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: