Thaisuppe med ingefærkrydret creme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret creme på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærkrydret creme

  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 1 rødt æble i tern (ca. 150 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærkrydret creme

Vend alle ingredienserne sammen og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring suppe, vand, salt, nudler og selleri i kog, under omrøring, i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler og løg og bring atter suppen i kog. Smag til.

Vend æblerne i den varme suppe og kom den i en stor skål. Drys med koriander og server straks sammen med den ingefærkrydrede creme.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag