Thaisuppe med ingefærkrydret creme - Opskrifter - Arla

Thaisuppe med ingefærkrydret creme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret creme på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærkrydret creme

  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 1 rødt æble i tern (ca. 150 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærkrydret creme

Vend alle ingredienserne sammen og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring suppe, vand, salt, nudler og selleri i kog, under omrøring, i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler og løg og bring atter suppen i kog. Smag til.

Vend æblerne i den varme suppe og kom den i en stor skål. Drys med koriander og server straks sammen med den ingefærkrydrede creme.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: