Du kan udskifte kødet med kyllingefilet i tynde strimler - og knoldsellerien med andre rodfrugter eller bladselleri i strimler.
8056 kJ / 1925 kcal
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 28,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 8,9 g |
Fedt: | 23,3 % | 2 g |
200 g
Kvark
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 liter
Thaisuppe
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Tynde tørrede risnudler i mindre stykker
|
|
½
Knoldselleri i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
400 g
Tyndtskårne skinke- eller wokstrimler
|
|
2
Rødløg i halve ringe (ca. 150 g)
|
1
Rødt æble i tern (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1 dl
Frisk koriander
|