Thaisuppe med ingefærkrydret skyrcreme
30 min

Thaisuppe med ingefærkrydret skyrcreme

Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret skyrcreme på toppen.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Thaisuppe med ingefærkrydret skyrcreme

Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret skyrcreme på toppen.

Antal portioner

Ingefærkrydret skyrcreme

  • 2 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk groft salt
  • 1 rødt æble i tern (ca. 150 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Ingefærkrydret skyrcreme

Vend alle ingredienserne sammen og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring suppe, vand, salt, nudler og selleri i kog, under omrøring, i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler og løg og bring atter suppen i kog. Smag til.

Vend æblerne i den varme suppe og kom den i en stor skål. Drys med koriander og server straks sammen med den ingefærkrydrede skyrcreme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %
Print