Thaisuppe med ingefærkrydret creme
30 min
•
&format=webp)
En lidt anden måde at servere thaisuppe på, da der både er kød og knoldselleri i. Men denne thaisuppe både mætter og giver en dejlig smagsoplevelse. Thaisuppen har fyld af både nudler, æbler og selleri - og en lækker ingefærkrydret creme på toppen. Thaisuppen er forholdsvis stærk og det fungerer så godt med den bløde creme til.
Ingredienser
Ingefærkrydret creme
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Thaisuppe
1 liter
Thaisuppe
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Tynde tørrede risnudler i mindre stykker
|
|
½
Knoldselleri i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
400 g
Tyndtskårne skinke- eller wokstrimler
|
|
2
Rødløg i halve ringe (ca. 150 g)
|
1
Rødt æble i tern (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Ingefærkrydret creme
Thaisuppe
Du kan udskifte kødet med kyllingefilet i tynde strimler - og knoldsellerien med andre rodfrugter eller bladselleri i strimler.
Relateret video
Sådan skræller du nemt frisk ingefær med en ske.
