Thaisuppe med ingefærkrydret creme

Thaisuppe med ingefærkrydret creme

30 min Hovedret
En lidt anden måde at servere thaisuppe på, da der både er kød og knoldselleri i. Men denne thaisuppe både mætter og giver en dejlig smagsoplevelse. Thasiuppen har fyld af både nudler, æbler og selleri - og en lækker ingefærkrydret creme på toppen. Thaisuppen er forholdsvis stærk og det fungerer så godt med den bløde creme til.
Mere inspiration

Foretrækker du at lave thaisuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tips

Du kan udskifte kødet med kyllingefilet i tynde strimler - og knoldsellerien med andre rodfrugter eller bladselleri i strimler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1922 kJ / 1922 kcal

Næringsindhold pr. 100g

314 kJ / 75 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 29,6 % 5,5 g
Kulhydrat: 47 % 8,7 g
Fedt: 23,4 % 2 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser