Thaisuppe med rodfrugter og skaldyr
30 min
•
Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.
Ingredienser
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Gulerødder i små tern (ca. 200 g)
|
|
2
Pastinakker i små tern (ca. 200 g)
|
|
200 g
Skyllede sukkerærter i tynde skrå skiver
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Afdryppede rejer
|
|
---|---|
200 g
Afdryppede krebsehaler
|
1 liter
Thaisuppe
|
---|
Pynt
Ærteskud
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8436 kJ / 2016 kcal
Næringsindhold pr. 100g
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 10,8 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,8 g |