Thaisuppe med rodfrugter og skaldyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 gulerødder i små tern (ca. 200 g)
  • 2 pastinakker i små tern (ca. 200 g)
  • 200 g skyllede sukkerærter i tynde skrå skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g afdryppede rejer
  • 200 g afdryppede krebsehaler

Pynt

  • ærteskud

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg gulerødder og pastinakker i ca. 2 min. Tilsæt ærter, citronsaft, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min.

Fordel grøntsager, rejer og krebs i små skåle eller i glas (egnet til varme). Top op med ærteskud.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Hæld suppen over grøntsager og skaldyr og server straks med brød til.

Tip

Du kan også servere suppen som en lille forret til 8-10 personer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: