Thaisuppe med rodfrugter og skaldyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 gulerødder i små tern (ca. 200 g)
  • 2 pastinakker i små tern (ca. 200 g)
  • 200 g skyllede sukkerærter i tynde skrå skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g afdryppede rejer
  • 200 g afdryppede krebsehaler

Pynt

  • ærteskud

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg gulerødder og pastinakker i ca. 2 min. Tilsæt ærter, citronsaft, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min.

Fordel grøntsager, rejer og krebs i små skåle eller i glas (egnet til varme). Top op med ærteskud.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Hæld suppen over grøntsager og skaldyr og server straks med brød til.

Tip

Du kan også servere suppen som en lille forret til 8-10 personer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: