Skaldyrssuppe med jomfruhummerspyd

Skaldyrssuppe med jomfruhummerspyd

60+ min Forret
Fryseegnet

En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler. Du kan med fordel forberede din skaldyrssuppe dagen i forvejen, så du har mere tid til dine gæster. Skaldyrsuppe er en himmelsk mundfuld, og gør sig godt som både forret, mellemret eller som del af en større menu.

Mere inspiration

Mange små retter kan sættes sammen til en raffineret menu .

Velbekomme!
Tip

Du kan nøjes med at koge skaldyrsfonden ind til der er ca. 1 liter. Tilsæt 2 tsk groft salt og smag til. Nu har du en skaldyrssuppe, som kan spises som den er, tilsat grøntsager, skaldyr eller fisk.

Frysetip

Skaldyrsfonden kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7856 kJ / 1878 kcal

Næringsindhold pr. 100g

274 kJ / 65 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 19 % 3,1 g
Kulhydrat: 9,6 % 1,5 g
Fedt: 71,4 % 5,3 g

Ingredienser