Nem og dejlig krydret karrysuppe - uhm!
Du kan nøjes med at koge skaldyrsfonden ind til der er ca. 1 liter. Tilsæt 2 tsk groft salt og smag til. Nu har du en skaldyrssuppe, som kan spises som den er, tilsat grøntsager, skaldyr eller fisk.
Skaldyrsfonden kan fryses.
7903 kJ / 1889 kcal
276 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 21,7 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 8,2 % | 1,3 g |
Fedt: | 70,1 % | 5,2 g |
Rapsolie
|
2 spsk |
---|---|
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
Skaller fra skaldyr, fx grønlandske rejer, jomfruhummere eller tigerrejer
|
100 g |
Zittauerløg i grove stykker (ca. 150 g)
|
2 |
Gulerod i grove stykker (ca. 75 g)
|
1 |
Bladselleri i grove stykker (ca. 100 g)
|
2 stilke |
Bredbladet persille
|
5 stilke |
Lille pillet fed hvidløg
|
1 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Laurbærblad
|
1 |
Sorte peberkorn
|
10 |
Korianderfrø
|
10 |
Vand
|
1½ liter |
Cocktailtomater
|
200 g |
---|---|
Renset feldsalat
|
½ liter |
Løgspirer
|
2 dl |
Blade af rød skovsyre
|
½ dl |
Pillede rå jomfruhummerhaler
|
12 |
---|---|
Bambusspyd - ca. 10 cm lange
|
6 |
Smør
|
25 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
¼ liter | |
Groft salt
|
1½ tsk |
6 tynde skiver ristet franskbrød
|
---|