En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler. Du kan med fordel forberede din skaldyrssuppe dagen i forvejen, så du har mere tid til dine gæster. Skaldyrsuppe er en himmelsk mundfuld, og gør sig godt som både forret, mellemret eller som del af en større menu.
Du kan nøjes med at koge skaldyrsfonden ind til der er ca. 1 liter. Tilsæt 2 tsk groft salt og smag til. Nu har du en skaldyrssuppe, som kan spises som den er, tilsat grøntsager, skaldyr eller fisk.
Skaldyrsfonden kan fryses.
7856 kJ / 1878 kcal
274 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 19 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 9,6 % | 1,5 g |
Fedt: | 71,4 % | 5,3 g |