Du kan nøjes med at koge skaldyrsfonden ind til der er ca. 1 liter. Tilsæt 2 tsk groft salt og smag til. Nu har du en skaldyrssuppe, som kan spises som den er, tilsat grøntsager, skaldyr eller fisk.
Skaldyrsfonden kan fryses.
7699 kJ / 1840 kcal
269 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 22,2 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 8,5 % | 1,3 g |
Fedt: | 69,3 % | 5 g |
2 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
100 g
Skaller fra skaldyr, fx grønlandske rejer, jomfruhummere eller tigerrejer
|
|
2
Løg i grove stykker (ca. 150 g)
|
|
1
Gulerod i grove stykker (ca. 75 g)
|
|
2 stilke
Bladselleri i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
5 stilke
Bredbladet persille
|
|
1
Lille pillet fed hvidløg
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Laurbærblad
|
|
10
Sorte peberkorn
|
|
10
Korianderfrø
|
|
1½ liter
Vand
|
200 g
Cocktailtomater
|
|
---|---|
½ liter
Renset feldsalat
|
|
2 dl
Løgspirer
|
|
½ dl
Blade af rød skovsyre
|
12
Pillede rå jomfruhummerhaler
|
|
---|---|
6
Bambusspyd - ca. 10 cm lange
|
|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
6 tynde skiver ristet franskbrød
|
---|