Bouillabaisse
Ny

Bouillabaisse

60+ min Hovedret
Bouillabaisse er en rigtig fransk klassiker....fiskesuppe. når det er bedst. Der er en del arbejde i at lave bouillabaisse med tilbehør, så det er nok ikke en ret du lige laver en hverdagsaften. Hyg dig med at lave bouillabaisse til venner eller familie, som sætter pris på fisk og god mad. Det er hele arbejdet værd. Til bouillabaissen er tilbehøret vigtigt...safranmayo og croutoner sætter lige prikken over i'et.
Mere inspiration

Endnu en rigtig fransk klassiker, og også en dejlig suppe.

Velbekomme!
Tips

Du kan komme nemmere om ved at lave bouillabaisse. Køb 2 liter god fiskefond hos fiskehandleren i stedet for at koge selv. Skalrejerne kan du skifte ud med pillede rejer, 500 g skalrejer = 200 g pillede rejer. Og endelig kan du bruge 1 dåse muslinger i stedet for dem i skal (som ellers ser flotte ud).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24629 kJ / 5887 kcal

Næringsindhold pr. 100g

374 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 24 % 5,3 g
Kulhydrat: 20,3 % 4,5 g
Fedt: 52,2 % 5,3 g
Alkohol: 3,5 %
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser