Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan også gratinere ostebrødene i ovnen før du lægger dem på suppen. Har du lyst til mere smag på ostebrødene kan du fordele lidt hvidløg og/eller chili på brødet under osten. Løgsuppen kan tilberedes dagen før, så den blot mangler at blive gratineret.
Du ser også opskrifter på løgsuppe, hvor løgene ikke er brunede. Vi har valgt at brune løgene, så de bliver let gyldne. Det giver en suppe med intens og umamifyldt smag.
5711 kJ / 1365 kcal
327 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 16,3 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 30,1 % | 5,8 g |
Fedt: | 53,6 % | 4,7 g |
Er du til flere af de lækre franske klassikere, er der en opskrift her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.