Er du til flere af de lækre franske klassikere, er der en opskrift her.
Du kan også gratinere ostebrødene ved siden af suppen. Løgsuppen kan tilberedes dagen før, så den blot mangler at blive gratineret.
Du ser også opskrifter på løgsuppe, hvor løgene ikke er brunede. Vi har valgt at brune løgene, så de bliver let gyldne. Det giver en suppe med intens og umamifyldt smag.
6123 kJ / 1463 kcal
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 16,9 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 5,7 g |
Fedt: | 54,9 % | 5,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.