Løgsuppe med ostebrød - Opskrifter - Arla

Løgsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

45 min

Fransk inspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vand, salt, peber og grøntsagsbouillonterninger. Lad suppen koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. eller til løgene er møre. Fordel suppen i 4 ovnfaste portionsskåle. Smør franskbrødsskiverne med smør og drys med ost. Læg, lige inden serveringen, en skive franskbrød i hver suppeskål og gratiner løgsuppen midt i ovnen. Server straks.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Du kan også gratinere ostebrødene ved siden af suppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: