Server den kolde kartoffelsalat til hjemmelavede frikadeller.
Du kan med fordel enten koge kartoflerne - eller tilberede hele kartoffelsalaten dagen før, den skal serveres. Har du forskellige rester af syrnede mejeriprodukter (ymer, tykmælk, kvark, cremefraiche, yoghurt) kan de sagtens blandes og bruges som dressing.
4872 kJ / 1164 kcal
370 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,9 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 11,1 g |
Fedt: | 36,3 % | 3,6 g |
2½ dl | |
2½ dl | |
Hakket frisk kruspersille
|
3 spsk |
Klippet frisk purløg
|
2 spsk |
Revet skalotteløg
|
2 spsk |
Sød fransk sennep
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Små kogte faste kartofler (ca. g)
|
750 g |
---|
Brøndkarse
|
---|