Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(793 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Koldkartoffelsalat er perfekt tilbehør til fx frikadeller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g små kogte faste kartofler

Pynt

  • brøndkarse

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bland ymer og cremefraiche med persille, purløg, løg, sennep, citronsaft, salt og peber. Smag dressingen til.
  2. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. Lad kartoffelsalaten trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
  3. Pynt med brøndkarse og server til fx frikadeller.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11070 kJ / 2646 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag