Grøn kartoffelsalat
45 min
•
&format=webp)
Kartoffelsalat med friske grønne krydderurter frister med både duft og flotte farver. Denne opskrift på grøn kartoffelsalat er både nem og lækker - og er velegnet til både grillmad og picnic. De marinerede nye kartofler med masser af krydderurter smager bare godt sammen med salatost og oliven. Lav endelig en stor portion. for den grønne kartoffelsalat kan spises dagen efter - og er også god i madpakken.
Britta Surland
Arlas madekspert, kok og mor til 2
Ingredienser
Grøn kartoffelsalat
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
---|---|
1 dl
Hakket persille
|
|
½ dl
Hakket frisk dild
|
|
½ dl
Hakkede estragonblade
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 kg
Kogte, skrabede små nye kartofler
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
50 g
Oliven
|
1 spsk
Syltede rødløg
|
---|
Sådan gør du
Du kan tilsætte soltørrede tomater, hvis du vil have lidt mere farve og fylde i den grønne kartoffelsalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4971 kJ / 1188 kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 6,8 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 14,1 g |
Fedt: | 36,8 % | 4,2 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
