Du kan tilsætte soltørrede tomater, hvis du vil have lidt mere farve og fylde i den grønne kartoffelsalat.
7150 kJ / 1709 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,3 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 12,1 g |
Fedt: | 48,4 % | 6,8 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
---|---|
1 dl
Hakket persille
|
|
½ dl
Hakket frisk dild
|
|
½ dl
Hakkede estragonblade
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 kg
Kogte, skrabede små nye kartofler
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
50 g
Oliven
|
1 spsk
Syltede rødløg
|
---|